Sant Andreu de la Barca celebrarà demà la Mostra Intercultural

Imprimeix

Una trentena d’entitats, associacions i ONG’s participen en una iniciativa que arriba a la tretzena edició.

Una trentena d’entitats, associacions i ONG’s participaran diumenge 3 d’abril a una nova edició de la Mostra Intercultural de Sant Andreu de la Barca, una iniciativa que vol reflectir la diversitat de cultures que conviuen a Sant Andreu de la Barca. Les entitats que participen a la Mostra, que enguany arriba a la seva tretzena edició, aprofitaran la mostra per donar a conèixer la seva cultura, presentar la gastronomia característica del seu país d’origen i fer representacions del seu folklore.

El regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha dit que “l’objectiu de la mostra és donar a conèixer les diferents cultures que conviuen a Sant Andreu de la Barca” i ha assegurat que “la diversitat ens fa més rics culturalment.”

Novetats

La mostra d’aquest any presenta importants novetats, com ara la distribució de l’espai, que es presenta com una ciutat. En una zona s’instal·larà l’escenari on les entitats faran les seves representacions i a una altra banda es col·locarà la mostra gastronòmica.

Les entitats participants representen cultures com ara la del Marroc, Perú o Colòmbia però també d’altres més pròximes com l’andalusa o la catalana. A la mostra gastronòmica, els assistents podran degustar a un preu simbòlic plats típics de cada zona, com ara les migas andaluses, les pastes àrabs, les arepas colombianes o el pa amb tomàquet.

El regidor de Participació Ciutadana ha subratllat que “l’objectiu de la mostra és oferir un recorregut per la diversitat cultural de la societat actual de Sant Andreu de la Barca, on conviuen amb harmonia persones procedents de molts diversos països.”

Redacció / Foto: Ajuntament Sant Andreu de la Barca