Begues inicia una campanya per la tinença responsable dels gossos

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament recorda als propietaris que els animals han de portar-se obligatòriament lligats i que han de recollir-se els seus excrements.

Des de l'Ajuntament de Begues s'ha posat en marxa una campanya destinada a conscienciar els propietaris de gossos sobre la importància de seguir el que dicten les ordenances municipals pel que fa a una correcta tinença d'aquests animals. En concret la proposta fa especial incidència en la recollida dels excrements i en portar lligats els gossos en els espais públics. La primera de les mesures dutes a terme ha estat fer arribar una carta a les persones que han censat els seus animals recordant el que dicta la normativa. Paral·lelament s'ha col·locat fins al moment una vintena de senyals, de la cinquantena prevista, en aquells punts de la vila on s'ha detectat una major presència de deposicions recordant les obligacions dels propietaris.

Multes als reincidents

La campanya inclou una segona fase en la qual la Policia Local informa les persones propietàries de les sancions que es poden aplicar. En aquest sentit es destaca el treball en paral·lel que es realitza per a l'aprovació d'una nova ordenança que establirà multes per als reincidents que aniran dels 100 als 300 €.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix