La platja de Castelldefels tindrà xiringuitos aquest estiu

Imprimeix

En total seran tretze de restauració, quatre amb autorització per a activitats musicals, i tres quiocs de gelats els que tindran llicència municipal.

El procés per a la concessió dels tretze xiringuitos de temporada amb què comptarà la platja de Castelldefels aquest estiu ha sofert un retard respecte al que estava previst inicialment per la interposició d'al·legacions, tant tècniques com jurídiques, per part de les empreses interessades ha dilatat en el temps.

El nou plec, no obstant això, no altera l'esperit amb que l'Ajuntament el va elaborar, i que incorporava les demandes i necessitats de veïnat i hostelers, expressades en el marc del procés participatiu que es va desenvolupar al novembre i desembre passats.

En paraules de la tinent d'alcaldia de Via Pública i Platja, Eva López, es tracta, fonamentalment, de tenir cura de dos aspectes alhora: “mantenir la qualitat en l'oferta de restauració i d'oci que brinda la nostra platja i no perjudicar la vida de les persones que viuen en el front marítim”.

Així, es mantenen els horaris: en temporada alta i caps de setmana de temporada baixa, fins a les dotze de la nit; la resta de dies en temporada baixa, fins a les 21 h. En total, seran tretze els xiringuitos de restauració —fins ara eren 8— i tres quioscs de gelats.

Dels 13 que serviran menjars i begudes, només quatre disposaran d'autorització per a activitats musicals, els que estan davant el parc de les Dunes; entre els carrers 18 i 19; entre el 10 i l'11; i davant el carrer Mèxic.

Redacció / Foto: Arxiu