Tanca les portes l’edició d’Spannabis més multitudinària

Imprimeix

Més de 30.000 persones van visitar durant els darrers tres dies la tretzena edició de la Fira del Cànem i de les Tecnologies Alternatives que es va celebrar a Cornellà de Llobregat.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Cornellà de Llobregat la tretzena edició de la major fira del món dedicada al cànem i les tecnologies alternatives, Spannabis 2016. Actualment és la fira més consolidada del sector i la més important a nivell de negoci i ha portat a la ciutat les últimes novetats i als principals referents de la matèria dins de les conferències.

En aquesta edició de la fira s'ha rebut la visita de més de 30.000 visitants, s'ha acreditat a 3.000 professionals, més de 300 mitjans de comunicació nacionals i internacionals i hi ha hagut més de 500 empreses representades. Ha augmentat el públic estranger, sobretot d'USA, Canadà i països de Sud-amèrica, com Colòmbia, Mèxic, Costa Rica... així com s'ha vist una forta presència d'inversors que han vingut a explorar el potencial del mercat europeu del cànnabis.

World Cànnabis Conferences

A més s'han consolidat les World Cànnabis Conferences, que han celebrat la seva tercera edició. Una de les novetats d'aquest any ha estat la primera Trobada de Dones Cannàbicas. Les World Cànnabis Conferences ha reunit durant dos dies als principals representants a nivell nacional i internacional del sector i s'ha comptat amb les ponències d'Iván Fornís Espinosa (Espanya), José A. Martínez Orgado (Espanya), Amina Omar (Espanya), Kyle Kushman (EUA), Constança Sánchez Avilés (Espanya), Coletta A. Youngers (EUA), Erika Van Hell (Holanda), Matthijs Bossong (Holanda), Xavier Nadal (Espanya), José Carlos Bouso (Espanya), Fernando Caudevilla (Espanya), Virgínia Muntanyès (Espanya), WeedMaps (EE.UU), Marihuana TV (Espanya), Tom Blickman (EE.UU), Regulació Responsable (Espanya) i el 1r. Trobo de Dones Cannábicas (Espanya).

D'altra banda, els Premis Spannabis 2016 van ser els següents:

Millor Banc de Llavors: Genehtik Seeds

Millor Nutrient: Phosphoderma - Planta Sud

Millor Producte de Cànem: Cannabeer

Millor Producte de Parafernàlia: Xpositor - 00Box

Millor Utensili de cultiu: Black Smart Pot d’Smart

Millor Stand: Genehtik Seeds

 

Redacció / Foto: Spannabis