Els joves de Sant Boi de Llobregat prenen la paraula

Imprimeix

Participaran en els projectes i les actuacions que han de formar part del Pla Local de Joventut 2016-20.

L'Ajuntament de Sant Boi va convidar els joves i les joves de la ciutat a opinar sobre els projectes i les actuacions que han de formar part del Pla Local de Joventut 2016-20. L’acte va tenir lloc a La Factoria Jove de Can Massallera una sessió per recollir punts de vista i propostes. El consistori municipal preveu aprovar el Pla Local de Joventut 2016-20 en sessió plenària un cop finalitzi el procés de participació.

El procés de participació es planteja a partir d'una diagnosi sobre la realitat actual de les persones de la ciutat d'entre 16 i 35 anys. Hi trobem dades com ara que la taxa d'atur juvenil és del 43,10% a Sant Boi, que més del 90% dels joves de la ciutat tenen contractes temporals, que el 50,3% són estudiants, que el 5% no tenen acreditat cap mena d'estudi o que només el 22,4% s'han emancipat. A partir d'aquesta diagnosi, es pretén saber què en pensen els joves, què proposen, quines solucions imaginen per al futur immediat i quins projectes i actuacions prefereixen que l'Ajuntament prioritzi al llarg dels propers quatre anys.

Xarxes socials

Les opinions es recolliran a través de les xarxes socials Facebook i Twitter i per mitjà de converses i entrevistes en persona. També hi ha previstes dues trobades: la primera, amb professionals que treballen amb joves es va celebrar el 10 de març; la segona, oberta a la participació de tots els i les joves de la ciutat (dijous 17 de març).

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat