La Policia Local d’Esplugues renova el segell de Qualitat

Es tracta d'una de les primeres entitats municipals en aconseguir aquesta certificació, ja que la norma ISO 9001: 2015 es va publicar el passat setembre.

Després de gairebé deu anys obtenint la certificació de qualitat ISO 9001, la més reconeguda a nivell mundial, la Policia Local d'Esplugues ha tornat a renovar-la -en concret per a l'apartat Disseny i realització dels serveis i actuacions de seguretat i convivència ciutadana-, en aquesta ocasió complint amb les exigències de la nova versió de la norma, la 2015. Es tracta d'una de les primeres entitats en aconseguir aquesta certificació, ja que la norma ISO 9001: 2015 es va publicar al setembre.

"Hem superat amb èxit una llarga i exhaustiva auditoria externa, el que ens col·loca al capdavant de les entitats que, a nivell estatal, gaudeixen d'aquesta nova versió de certificació", diu el responsable de la Policia Local, Juan Antonio González Leyva.

Bon servei

La implantació d'aquest sistema de gestió suposa que la Policia Local assegura la qualitat dels seus serveis amb eficiència i que ha escollit la satisfacció de la ciutadania com a part de la seva política. El sistema de qualitat implantat obliga, a més, a fer una anàlisi sistemàtica del compliment dels compromisos adquirits. L'actual versió del ISO 9001 és, a més, més exigent que l'anterior, del 2008. Entre altres novetats, incorpora la gestió del risc, és a dir que es requereixen plans de contingència o resposta davant els possibles fets o situacions amb efectes negatius que puguin succeir.

Redacció / Foto: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix