Perforen el primer túnel de la variant de l'N-340 a Vallirana

La ministra Ana Pastor visita les obres assegurant que van "a molt bon ritme" i mentre que l’alcaldessa no assisteix perquè no va ser comunicada amb temps.

A l’acte d’obertura de la sortida d’aquest túnel, hi ha assistit la ministra de Foment, Ana Pastor, que ha fet una visita a les obres coincidint amb aquest fet. Segons ha confirmat la ministra, la previsió és que la perforació del segon túnel es produeixi d’aquí dos mesos, a principis del mes de maig i que les obres de la infraestructura “avancen a molt bon ritme” i ha refermat la intenció d’acabar la variant l’any que ve per a finals del 2017). Per Pastor, aquesta obra és “una de les més importants de la comarca i de Catalunya”. Durant la visita, la titular de Foment ha recordat que en aquests moments s’ha executat aproximadament la meitat dels 160 milions d’euros que engloba el pressupost de la construcció de la variant a Vallirana.

L’alcaldessa no assisteix

A més de la ministra, també hi han assistit responsables de l’obra, i en representació de l’Ajuntament el regidor d’Urbanisme i Barris i tinent d'alcalde, Jordi Urrea. L’alcaldessa,  Eva Martínez, no ha pogut assistir a l’acte perquè, segons fons municipals, l’acte es va comunicar de forma urgent ahir a la tarda. A més, des del consistori baixllobregatí s’ha assegurat que fa temps va sol·licitar la confirmació d’aquesta data i se’l va informar que no hi hauria cap acte al respecte, cosa que es va desmentir ahir.

Redacció / Foto: Ministerio de Fomento

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix