El Papiol constitueix el Consell del Poble

Aquest nou òrgan consultiu local es renovarà després de cara convocatòria electoral municipal. 

 

El Papiol ja té un òrgan consultiu local que ha de promoure la participació dels ciutadans en els afers d’importància per a la comunitat. Durant la constitució i posterior primera reunió del Consell del Poble, es van nomenar les persones que han estat designades com a membres. 

La sessió, pel fet de ser la constitutiva, va ser pública, oberta a tothom. Els consellers tornaran a reunir-se d’aquí a una setmana. De cara a la següent convocatòria, hauran de proposar les dues persones que falten per acabar de completar el Consell. 

Tant Joan Borràs, l’alcalde, com el regidor de Participació Ciutadana, Salvador Auberni, tots dos encarregats dels parlaments de l’acte, van coincidir en el fet que “l’organització política de les societats democràtiques actuals necessiten tenir en compte el pluralisme, la participació i la deliberació”. El Consell es renovarà després de cada convocatòria electoral municipal. 

Redacció / Foto: Ajuntament del Papiol

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix