Sant Andreu de la Barca reclama a la Generalitat 1,3 milions d’euros

Són els diners que el Govern autonòmic deu per diferents conceptes al municipi des de fa anys. 

 

La Generalitat ha contret aquest deute perquè l’Ajuntament ha assumit o avançat el cost de serveis que són propis del Govern autonòmic, però que va deixar de pagar argumentant problemes econòmics. D’aquesta manera, el consistori baixllobregatí, per exemple, ha subvencionat l’escola de música, s’ha fet càrrec de polítiques de formació ocupacional o ha tingut una important despesa en matèria de Serveis Socials. 

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha demanat que “cada administració es faci càrrec del seu deute” i ha recordat que “de la mateixa manera que la Generalitat reclama el pagament del deute que té contret l’Estat central amb ella nosaltres volem que ens paguin el que ens deuen per poder continuar fent polítiques per a la millora de la qualitat de vida de les persones”. 

“A diferència del que fa la Generalitat, l’Ajuntament no condiciona el pagament als seus treballadors al cobrament d’aquest deute” ha dit Llorca, que assegura que “fem front a tots els nostres pagaments amb puntualitat, assumim competències que no ens són pròpies però que els ciutadans necessiten i incrementem les polítiques d’atenció a les persones”.

L’alcalde ha remarcat que “la crisi ens afecta a totes les administracions per igual i si des dels ajuntaments podem estar al corrent de pagament i atendre a les persones entenem que des de la resta d’administracions també”. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix