"Ni un plat buit!" recull un total de 1.372 quilos de menjar

La setena edició de la campanya benèfica de recollida d’aliments va aumentar en un 1,4% la de l’any anterior. 

 

La ciutadania de Molins de Rei va demostrar, una vegada més, la seva solidaritat participant en la campanya benèfica de recollida d’aliments "Ni un plat buit!" per a les famílies més necessitades de la vila. 

Enguany es van recollir un total de 1.372,72 quilos de menjar, dels quals 228 es van recollir a les escoles i 1.144 van ser aportacions de particulars. Aquesta xifra és un 1’4% superior a la de l’any passat, i es valora molt positivament per l’organització. La campanya està impulsada per l’Agrupament Escolta Jaume Vicens Vives, l’Esplai MIB, l’Esplai l’Agrupa, l’Esplai Spai, Creu Roja Baix Llobregat Centre i Càritas, i compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei. 

L’any 2009 un grup d’entitats socials preocupades per l’abast de la crisi sobre les famílies molinenques van decidir impulsar una campanya de recollida d’aliments sota el nom de Ni Un Plat Buit!. Set anys després, la iniciativa està plenament consolidada i ni les adverses condicions meteorològiques aconsegueixen frenar les aportacions d’aliments de la ciutadania. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix