Entra en funcionament la nova rotonda d’accés a Sant Esteve per la B-224

Amb 100 metres de diàmetre, el nou nus viari està pensat pel futur desdoblament de la B-224, una reivindicació llargament reclamada pel territori. 

La nova rotonda d’accés a Sant Esteve entra en funcionament de manera definitiva aquest cap de setmana. En els últims dies s’ha realitzat la darrera capa d’asfalt i la senyalització definitiva. La construcció va iniciar-se el juliol passat. La seva construcció va iniciar-se el juliol passat i l’ha executat la Junta de Compensació de Can Margarit. L’obra està vinculada al projecte d’urbanització del nou àmbit industrial. A l’interior de la rotonda s’hi han plantat una vintena d’oliveres provinents dels terrenys de Can Margarit. S’hi ha deixat un espai per col·locar-hi, més endavant, algun element escultòric.  

Dissenyada pel futur desdoblament

Amb un diàmetre de 100 metres, la rotonda ha estat dissenyada per assumir el volum de vehicles que hi circularan un cop entri en funcionament el nou àmbit industrial i pensant en el futur desdoblament de la B-224, una reivindicació llargament reclamada pel territori. Aquesta carretera suporta un important volum de trànsit de més de 20.000 vehicles diaris i registra diversos punts negres pel que fa a sinistralitat. 

Prohibit girar a l’esquerra

La construcció d’aquest nus viari suposa una important millora pel que fa a seguretat i mobilitat. En el mateix sentit, a partir de dilluns 7 de març, quedarà prohibit el gir a l’esquerra per la carretera B-224, direcció Capellades, a l’encreuament d’accés als centres de Brians, Can Bargalló i polígon Anoia. Serà necessari arribar fins a la nova rotonda d’entrada a Sant Esteve i accedir-hi de baixada.  

El ramal d’accés al futur àmbit industrial de Can Margarit, des de la nova rotonda, no estarà finalitzat fins d’aquí a uns dos mesos. Tot i així, està obert parcialment des del polígon Anoia, accedint pel carrer Treball, fins a la rotonda gran.    

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix