Participació popular a la 34a Fira de la Cirera del Papiol

Imprimeix

L’Ajuntament obre una enquesta a pagesos, entitats locals, comerços i veïns per millorar l’edició que se celebrarà el proper mes de juny. 

 

L’equip de govern a l’Ajuntament del Papiol està treballant en un nou plantejament de l’actual Fira de la Cirera, que té lloc a començaments de juny i que enguany arriba a la seva trenta-quatrena edició. L’objectiu es convertir-la en un esdeveniment rellevant a la comarca i, per tant, es proposa una enquesta als diferents agents que hi estan vinculats (pagesos, entitats locals o comerços). També es convida a respondre el qüestionari als ciutadans que resideixen al municipi. Les preguntes tenen a veure, per exemple, amb la temàtica, la localització o què s’hi ha trobat a faltar fins ara.

“Es tracta d’una fira que implica treballar en equip, des de diferents regidories (com agricultura, festes, cultura, promoció econòmica o turisme)”, expliquen els regidors que se n’estan ocupant. “Volem que en les decisions sobre el futur de la fira participi més gent i per això hem plantejat aquest qüestionari, que tothom que vulgui pot contestar.” 

Redacció / Foto: Arxiu