L’Ajuntament de Pallejà i Solidança treballaran conjuntament

El consistori baixllobregatí i l’associació signen un conveni per reinserir en el món laboral persones amb risc d’exclusió social.

L’Ajuntament de Pallejà i l’associació sense ànim de lucre Solidança treballaran conjuntament per afavorir l’entrada al mercat laboral de persones en risc d’exclusió social. Gràcies a un conveni signat entre el consistori i l’entitat, es farà tasques de reinserció laboral amb les persones que vinguin derivades dels Serveis Socials. A més, l’acord també preveu que els ofereixin la possibilitat de fer cursos de formació perquè puguin millorar el seu accés al mercat laboral.

A banda de l’àmbit ocupacional, el pacte també aborda aspectes com la recollida de roba usada, a través dels contenidors taronges. El 0,5% del pes de la roba que es recuperi a Pallejà, es destinarà al banc de roba municipal, que suposa uns 150kg anuals amb destinació social.

Solidança s’ocupa a Pallejà de la recollida de roba, electrodomèstics, olis o mobles des de fa anys, però encara no havien signat cap conveni amb l’Ajuntament. Ara, es fa un pas endavant per millorar, també, la situació dels pallejanencs amb més riscos econòmics i socials.

Redacció / Foto: Solidança

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix