L’Ajuntament de Torrelles i l’escola Sant Martí s’enfronten a Vodafone

El govern local ha obert un expedient perquè s’enderroquin les obres i es desmunti l’antena de telefonia i dóna suport a la lluita a l’escola Sant Martí i l’AMPA del centre educatiu.

L’Ajuntament de Torrelles té obert un procés administratiu en què requereix l’enderroc de les obres i el desmuntatge de l’antena de telefonia situada prop de l’escola Sant Martí. L’expedient es dirigeix a l’empresa responsable, Vodafone, i als propietaris de la parcel·la de l’Avinguda Dolça de Provença número 18, on s’ubica, per exigir-los l’aturada de la instal·lació, a més de prohibir els usos que li puguin donar.

L’administració local no té competència per concedir el permís d’instal·lació d’antenes de telefonia, però l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig, ja ha demanat en alguna ocasió diàleg amb Vodafone per parlar sobre on i com instal·lar aquesta infraestructura per tal que afecti el mínim possible a la població, especialment als infants i la gent gran.

Des del consistori, es dóna suport a la lluita que està duent a terme l’AMPA i l’escola Sant Martí per evitar els perjudicis que pot causar la instal·lació de telefonia als infants en edat de creixement. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Torrelles

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix