El barri El Padró de Cornellà tindrà un Casal per a persones grans

Imprimeix

El Ple va aprovar ahir una moció presentada pel Partit Popular per a impulsar la seva obertura que segons el seu portaveu, Daniel Serrano, posa fi al greuge comparatiu amb la resta de barris de la ciutat.

El Ple de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat va aprovar ahir la moció del Partit Popular, defensada pel seu portaveu municipal, Daniel Serrano, “per impulsar l'obertura d'un casal o centre lúdic per a persones majors al barri del Pedró”.

Daniel Serrano, qui ha celebrat la seva aprovació, ha explicat que “a Cornellà gairebé tots els barris disposen d'un casal o centre lúdic per a persones de la tercera edat; centres com els del barri Almeda, Centre, Fontsanta-Fatjó, Gavarra (on hi ha dos), Riera i Sant Ildefons, que gaudeixen d'una gran acceptació. No obstant això, el barri del Pedró és una excepció, ja que no disposa d'un centre d'aquest tipus, la qual cosa obliga al fet que els majors d'aquest barri hagin de desplaçar-se a altres barris de la ciutat, amb les conseqüents molèsties i inconvenients que representa per a la gent gran, alguns a més amb problemes de mobilitat, realitzar aquests desplaçaments”. A més per al Grup Popular representava “un greuge comparatiu, ja que la resta de barris disposa almenys d'un i fins a dos casals per a la tercera edat, mentre que el barri del Pedró no disposa de cap. És un greuge amb el qual cal acabar”

En aquest sentit Daniel Serrano ha insistit que per al partit Popular “el benestar dels nostres majors és una prioritat” i ha explicat que “els casals i espais recreatius per a persones majors és una aposta clau per a la qualitat de vida dels nostres majors, per la qual cosa és necessari que estiguin situats als seus propis barris, prop dels seus llocs de residència, ja que contribueixen a desenvolupar, en un ambient lúdic, activitats culturals, d'entreteniment i serveixen com a focus per a les relacions socials que contribueixen a millorar la seva qualitat de vida”.

Redacció / Foto: Casal Avis Riera