Els treballadors de General Electric Renovables a Catalunya es mobilitzen

Imprimeix

Els comitès d’empresa de GE Wind i Hydro han convocat mobilitzacions aquesta setmana en defensa dels llocs de treball i de la continuïtat d’aquests dos centres.

Aquest dimecres, 24 de febrer, els treballadors i treballadores de la General Electric Wind (Barcelona) i Hydro (Cornellà de Llobregat) es concentraran entre les 8.30 i les 10.00 hores, davant el Mobile World Congress coincidint amb la xerrada que farà William Ruh, CEO de General Electric Digital. El dijous, 25 de febrer, es concentraran primer, a partir de les 10.30 hores, a l’entrada sud del Parc de la Ciutadella a Barcelona (tocant a l’avinguda del Marquès de l’Argentera) i aniran des d’allà en manifestació fins al davant del Parlament de Catalunya, on es concentraran a partir de les 11.15 hores, per exigir al Parlament que insti el Govern de la Generalitat a intercedir davant General Electric perquè faci marxa enrere en el seu plantejament.

CCOO d’Indústria de Catalunya dóna suport i acompanyarà les plantilles de GE Wind i GE Hydro en aquestes mobilitzacions. CCOO recorda a l’Administració que no ens podem permetre la pèrdua de dues empreses històriques a Catalunya, pioneres en R+D dins el sector de renovables, com són les de Wind i Hydro, ja que això suposaria una gran pèrdua de coneixement.

Redacció / Foto: Arxiu