L’Ajuntament de Castelldefels vol solucions als talls de llums

Imprimeix

El consistori baixllobregatí demana a Endesa una millora urgent en l’actual xarxa de subministrament elèctric.

Arran dels repetits talls en el subministrament elèctric que han afectat a àmplies zones de la ciutat baixllobregatina, el govern municipal ha decidit demanar explicacions a la companyia elèctrica Endesa alhora que ha convocat per al proper 14 de març una reunió urgent amb la directora general a Catalunya, Isabel Buesa, i els responsables de la xarxa per  expressar la seva preocupació i obtenir més informació sobre aquests episodis.

Els últims talls de subministrament més greus ha estat els següents:

“En els darrers mesos els veïns i veïnes de Castelldefels han patit greus incidències. A les petites avaries sectorials, que son una constant des de fa més temps i a les que dissortadament ja estem acostumats per la seva reiteració en el temps, s'han afegit incidències de més gravetat, amb talls que han afectat milers de persones, d'una major duració en el temps i que han comportat greus perjudicis econòmics tant a particulars com a comerciants de la nostra ciutat”, expressa l'alcaldessa de Castelldefels, Candela López.

Les reclamacions

Amb la voluntat de facilitar un canal públic perquè els veïns i veïnes de la ciutat puguin fer arribar les seves reclamacions, l'Ajuntament manté obert un canal a través de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). En aquesta bústia de reclamacions, els afectats han de fer constar el dia de la seva incidència, les hores que van estar sense llum i han d'adjuntar una factura d'Endesa. Aquestes reclamacions es poden fer a títol individual, tant particulars com comerciants; i també de forma col·lectiva, per exemple a través d'una comunitat de veïns.

Redacció / Foto: Guàrdia Civil