El concert solidari de la Candelera recapta 3.668 euros

Imprimeix

L’actuació dels grups In Crescendo i Gospel Feelings a La Peni va servir per abaixar el teló de la 165a Fira de la Candelera.

El teatre de la Joventut Catòlica–La Peni va tornar a acollir el concert solidari que posa el punt i final a la Fira de la Candelera. Enguany l’actuació va anar a càrrec del grup In Crescendo i de la formació local Gospel Feelings. Els 3.668 euros recaptats es destinaran a projectes d’investigació de l’Associació Espanyola contra el Càncer de Molins de Rei.

L’actuació dels grups In Crescendo i Gospel Feelings a La Peni va servir per abaixar el teló de la 165a Fira de la Candelera i per, novament, recaptar fons per finalitats benèfiques. Enguany es van vendre 362 entrades que van permetre recaptar 3.668 euros que es destinaran íntegrament a projectes d’investigació impulsats per l’Associació Espanyola Contra el Càncer, supervisats des de la Junta Local de Molins de Rei. A aquests diners cal afegir els aportats pel patrocinador principal de l’acte, l’Obra Social de La Caixa, i per altres patrocinadors locals i que van servir per a l’organització de l’activitat.  

Durant el concert, el grup In Crescendo va repassar els temes que van fer popular aquesta formació vocal i que els va portar a guanyar la segona edició del programa de televisió Oh Happy Day. La sessió també va comptar amb l’actuació del grup local Gospel Feelings.  

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei