L’Ajuntament de Sant Boi ajuda als estudiants de l’ESO

Imprimeix

Organitza del 15 de febrer a l’11 de març una exposició a Can Massallera per orientar l’alumnat sobre les diferents possibilitats formatives existents posteriors a l’escolarització obligatòria.

Del 15 de febrer a l’11 de març es podrà visitar al Servei d’Informació Juvenil El Punt (Factoria Jove de Can Massallera) l'exposició En acabar l'ESO, on es recullen les diferents possibilitats formatives existents després del període d’escolarització obligatòria. La mostra fa veure als alumnes tot el ventall d'oferta formativa que tenen al seu abast: batxillerat, cicles de formació professional, arts plàstiques, disseny o esports, proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà, programes de formació i inserció (PFI), cursos d’aprenentatge d’idiomes i altres ofertes de formació no reglada.

La visita a l’exposició es pot aprofitar per plantejar dubtes respecte a les diferents alternatives. El Servei d’Informació Juvenil El Punt proposa als centres educatius de Sant Boi visites guiades d?orientació acadèmica per a alumnes de 3r i 4t d’ESO durant els dies de l’exposició. Un total de 300 nois i noies de 4 instituts van participar en aquestes visites l’any passat. El Punt també va organitzar 13 xerrades orientatives.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi