ERC es compromet millorar la qualitat de l’hospital de Viladecans

Imprimeix

Diputats i regidors d'Esquerra han analitzat amb la Junta de Personal del centre sanitari el pla d'inversions i esperen fer realitat les demandes de millora i ampliació dels serveis i recursos amb el pla de xoc previst per la Generalitat.

Una representació de diputats i regidors d’ERC ha analitzat aquest dimecres amb la Junta de Personal de l’Hospital de Viladecans el pla d'inversions previst al centre. La delegació, encapçalada pels diputats Anna Simó, Alba Vergés i Eduardo Reyes, acompanyats per regidors del partit als ajuntaments de Gavà, Castelldefels, Begues i Viladecans, s'ha compromès  amb els treballadors a destinar una part dels 100 milions d'euros del pla de xoc vinculat a l'acord d'investidura del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a millorar i ampliar els serveis i recursos de l'Hospital. Els representants d'Esquerra han escoltat les demandes dels treballadors i han repassat amb ells per quines activitats, que es corresponguin amb criteris assistencials, es pot créixer i cóm es poden assumir els compromisos d'inversió i d'increment pressupostari.

La visita d'avui es produeix després de la trobada mantinguda recentment pel director del CatSalut, David Elvira, amb la Junta de Personal de l'Hospital i tindrà continuïtat, properament, amb una reunió entre el nou conseller de Salut, Antoni Comín, i els alcaldes dels municipis a on dóna servei el centre.

Aquests contactes s'emmarquen en l'objectiu especificat a la moció presentada pel grup municipal d’ERC-Gavà al Ple del passat gener -aprovada per unanimitat- d'instar al Govern de la Generalitat a licitar enguany l’avantprojecte i el projecte d’ampliació de l’Hospital de Viladecans,  perquè segueixi exercint de centre de referència a la zona. 

També es demanava el compliment dels acords entre el Parlament, els ajuntaments i l’Executiu català per incrementar el personal i els recursos materials necessaris per reduir-ne substancialment les llistes d’espera i el col·lapse d’urgències.

Redacció / Foto: ERC-Gavà