Neurocirurgians pediàtrics espanyols es troben a Sant Joan de Déu

Els especialistes d’arreu d’Espanya debatran durant tres dies sobre les patologies més complexes.

Aquest dijous 11 de febrer l’Hospital Sant Joan de Déu acollirà la XXXII reunió de la Societat Espanyola de Neurocirurgia Pediàtrica. Al llarg de tres dies, neurocirurgians de tot l’Estat es reuneixen per intercanviar experiències o opinions sobre aquells aspectes del tractament dels tumors cerebrals, l’epilèpsia o les malformacions craniofacials que susciten més diversitat d’opinió entre els professionals. El congrés comptarà amb la presència de neurocirugians de prestigi mundial que són referents mundials en el tractament de la hidrocefalia, tumors cerebrals, epilèpsia i malformacions.

En concret, debatran sobre la conveniència o no de biopsiar el glioma difús del tronc cerebral un tumor que ara per ara és inguarible; quina és l’edat més idònia per intervenir quirúrgicament un craniofaringioma, un tumor no maligne a l’interior del cervell, o quin tipus de cirurgia –oberta o endoscòpia- és la més adient per tractar la cranioestenosi o tancament prematur de les sutures que separen els ossos del crani i impedeixen el seu creixement.

La jornada es completarà amb una sessió pràctica on els neurocirurgians podran provar en models noves aplicacions de neuronavegació i neuroendoscopia.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix