La Fira de la Candelera treu molt bona nota d’assistència i expositors

Imprimeix

L’equip de govern municipal fa un balanç positiu d’una 165a edició basada en la satisfacció mostrada pels visitants i, sobretot, pels expositors, que asseguren haver tret un gran profit comercial.

La 165a Fira de la Candelera ja és història. Enrere queden moltes hores d’organització, un gran dispositiu, una gran afluència de gent (si bé no tan massiva com en altres ocasions) i una satisfacció generalitzada entre els centenars de milers de visitants, els gairebé 900 expositors i totes les persones que han participat en l’organització de l’esdeveniment. L’alcalde de Molins de Rei i president del comitè executiu de la Fira de la Candelera, Joan Ramon Casals, ha destacat que “el regust que ens deixa aquesta edició és molt dolç, perquè tothom n’ha marxat molt i molt content”. Casals ha apuntat que “enguany l’assistència de visitants s’ha reduït lleugerament per la coincidència amb el Carnaval, però això ha fet que possiblement ha estat una de les edicions en les que s’ha pogut gaudir millor de la gran oferta de la Fira: les activitats, els expositors, la Fira de Vins i els food trucks, etc.”.   

El primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha compartit aquesta sensació i ha afegit que “hem de posar molt bona nota a l’organització, a l’assistència i a la repercussió global de la Candelera, i encara més a les vendes que han fet els expositors i que d’entrada semblen molt altes”. Paz també ha volgut subratllar que “la bona acollida de les novetats que hem impulsat aquest any, com els drons de la Fira de la Innovació o l’exhibició de vehicles elèctrics, ens conviden a aprofundir en aquesta línia de fomentar la tecnologia i la sostenibilitat.”

I finalment, el regidor de Fira, Ramon Sánchez, ha analitzat globalment el resultat de la seva primera experiència com a màxim responsable de l’esdeveniment: “La Candelera té unes dimensions extraordinàries i la seva organització és complexa perquè cal deixar satisfeta a molta gent, molt exigent i molt diversa, però una vegada més hem aconseguit fer-ho”. Per Sánchez aquest any “potser ha vingut una mica menys de gent i de forma més esgraonada, però això ha permès incrementar les vendes dels expositors i la satisfacció dels visitants, que mai han tingut la sensació de col·lapse que en algun moment puntual d’anteriors edicions s’havia viscut”. Segons el regidor els motius d’aquesta petita baixada d’afluència només cal buscar-los en la coincidència amb les festes de Carnaval, la inseguretat meteorològica o el partit del Barça del diumenge al matí.  

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei