L’Ajuntament de Sant Boi ajuda 80 famílies per pagar el lloguer

Imprimeix

Va destinar durant l’any 2015 un total de 58.000 euros i també va dedicar 244.000 euros a la rehabilitació d'edificis i habitatges.

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat va destinar l’any passat un total de 58.000 euros per a ajudes al lloguer  a famílies necessitades sense recursos econòmics. La convocatòria va comptar amb 219 sol·licituds, de les quals 80 van ser resoltes de forma favorable.

Les persones beneficiàries han obtingut ajuda per a les mensualitats de lloguer abonades en 2015, sempre amb un màxim de 100 euros mensuals. L'altra línia d'ajuts anava dedicada a subvencionar les despeses de la fiança, gestoria i constitució d'avals i impost de transmissions patrimonials.

D’altra banda 59 de les 63 sol·licituds presentades destinades a disposar d’una ajuda per a la rehabilitació d’edificis i habitatges es van resoldre favorablement. Així, el consistori municipal baixllobregatí ha dedicat 244.000 euros durant l'any passat. Les actuacions subvencionables van ser: instal·lació d'ascensors, supressió de barreres arquitectòniques, millora en les instal·lacions comunes, etc. Quant als habitatges: obtenció de les condicions mínimes d'habitabilitat i adaptació interior de l'habitatge per a persones amb mobilitat reduïda o majors.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi