S’intensificarà la presència policial de trànsit per Carnaval

Imprimeix

Es faran 180 controls d’alcohol i drogues davant la previsió de gran afluència a llocs d’oci i s’establiran mesures especials en diferents vies per la celebració de diferents esdeveniments.

Davant la previsió d’una mobilitat elevada de vehicles amb motiu de la celebració del Carnestoltes i l’afluència de públic a llocs d’oci, el cos de Mossos d’Esquadra i Policies Locals faran controls simultanis d’alcoholèmia i de drogues. Així, des del divendres 5 de febrer i fins al dimecres 10, les Àrees Regionals de Trànsit dels Mossos d’Esquadra realitzaran 180 controls de drogues i alcohol a la xarxa viària catalana per tal de vetllar per la seguretat a les carreteres, els quals s’intensificaran sobretot entre el divendres 5 de febrer i el diumenge 7. D’altra banda, les policies locals del territori també reforçaran durant els dies de celebració del Carnestoltes els seus controls de drogo-alcoholèmia.

Autopista del Garraf o C-32

Amb motiu del Carnaval de Sitges, dissabte, 6 de febrer, diumenge, dia 7, i també dimarts, 9 de febrer (des de les 19.00 h fins a les 24.00 h aproximadament), es tallarà al trànsit la sortida 30 (Sitges Centre) de la C-32/Autopista del Garraf. Els vehicles provinents de Vilafranca i el Garraf podran accedir al municipi de Sitges per la sortida anterior de l’autopista, la número 31, senyalitzada com a Sitges Nord, o bé la sortida número 26, indicada com a Vilanova i la Geltrú.

 B-23 i N-340

Per la Fira de la Candelera, també s’establiran altres mesures especials aquest cap de setmana. En concret, el divendres 5 de febrer, a partir de les 10.00 h i fins a les 21.00 h, es prohibirà l’estacionament al voral de la sortida 10 a la B-23 a Molins de Rei  en sentit Lleida/Tarragona. A més, a la N-340, en sentit Sant Feliu de Llobregat, s’habilitarà un accés per tal que els vehicles procedents de la sortida 10 de l’autopista B-23 es puguin incorporar directament a la N-340 en sentit Molins de Rei Centre/Sant Feliu. El dissabte, dia 6, i el diumenge, dia 7 de febrer, es mantindran les mateixes mesures des de les 07.00 h fins les 21.00 h aproximadament.

A més, els usuaris es poden informar de l’estat del trànsit a través del 012, del Twitter de l’SCT @transit, del web http://transit.gencat.cat i a través de les cròniques radiofòniques i televisives de diversos mitjans de comunicació.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra