Sant Boi de Llobregat escalfa motors per a la celebració del carnaval

Imprimeix

En aquesta ocasió, la imatge de la rua està inspirada en la peça La Miranda, realitzada per nens i nenes de 6 a 9 anys del taller de pintura de Can Castells Centre d’Art.

El proper dissabte 6 de febrer els carrers de Sant Boi de Llobregat s’ompliràn de festa i disbauxa amb la rua Carnaboi amb motiu del carnaval i l'arribada del rei Carnestoltes. Com mana la tradició, l'alegria i les disfresses seran les protagonistes de l'esdeveniment que albira la primavera. Així, a les 16 hores hi ha ura la concentració dels participants al crrer de Tres d’Abril, i la sortida des de la plaça de Catalunya serà a les 17 hores. El Final de festa i crema del Rei Carnestoltes serà a la plaça de Teresa Valls i Diví (19.30 hores). Cal destacar que la imatge de la rua està inspirada en la peça La Miranda, realitzada per nens i nenes de 6 a 9 anys del taller de pintura de Can Castells Centre d’Art.

Carnaboi pirata

La cercavila estarà encapçalada per una carrossa dedicada als contes de pirates i capitanejada per la "pirata" Miranda i comptarà amb una trentena de comparses, colles de percussió i txarangues. Les disfresses seran d'allò més variat: princeses, llenyataires, gent del circ, starwars fans, samberos...

Les activitats de carnaval es completaran amb el tradicional carnaval infantil del parc de la Muntanyeta (dg. 7, 12 h) i rues i activitats als barris de Ciutat Cooperativa i Molí Nou i Camps Blancs.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat