La meteoròloga Mònica Usart dóna el tret de sortida a la Candelera

Imprimeix

Van fer el pregó de l’edició d’enguany alternant les seves vivències personals amb dades rellevants sobre el clima i l’afectació que al llarg del temps ha tingut sobre la Fira.

La 165a Fira de la Candelera es va posar en marxa ahir. Com cada any el pregó va donar el tret de sortida a les desenes i desenes d’activitats que durant pràcticament dues setmanes transformaran Molins de Rei en un enorme aparador comercial a l’aire lliure. Un pregó que enguany va ser protagonitzat per la mediàtica meteoròloga de RAC1 i 8TV, Mònica Usart.

La molinenca va combinar en el seu pregó els seus records personals de la Fira amb elements vinculats a la meteorologia i que han marcat la Candelera en els seus 165 anys d’història. També va incorporar en la seva intervenció testimonis sonors de personatges com Jordi Basté, Joan Dausà o la pregonera de l’any passat, Estel Solé.

 Altres intervencions

L’acte també va comptar amb les intervencions de l’alcalde, Joan Ramon Casals, i del nou regidor de Fira, Ramon Sànchez, qui va voler fer un petit homenatge al seu predecessor i regidor de Fira els darrers vuit anys, Joaquim Martí. Durant l’acte, al que van assistir més de 500 persones i que es va poder seguir en directe per televisió i per internet, també es va projectar un vídeo enregistrat l’any passat que relata com s’organitza la Fira de la Candelera i un altre amb molinencs i molinenques que viuen a l’estranger i que enyoren aquests dies des de països tan diversos com Suïssa, Alemanya, els Estats Units o Nova Zelanda. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei