L’Ajuntament de Pallejà participarà en el projecte Innobús 2016

La iniciativa de suport als joves fomenta l’ocupació i va dirigida a persones amb formació universitària.

L’Ajuntament de Pallejà col·laborarà amb el Projecte Innobus 2016 per a la recerca de talents i el foment de l’ocupació dels joves. El programa té com a objectiu apropar els joves, amb formació universitària, a les empreses de la comarca per ajudar-los a tirar endavant els seus projectes, d’una banda, i que les empreses es puguin beneficiar amb la captació de noves idees i talent, de l’altra.

Autobús i comarca

Els joves inscrits al projecte Innobus recorreran el Baix Llobregat durant dos dies amb un autobús que pararà a les empreses d’alt impacte a la zona, on rebran una sessió inspiradora i formadora sobre una temàtica concreta. La resta de la setmana –durant el mes de març- faran sessions de treball al Citilab de Cornellà de Llobregat.

El programa permet definir un itinerari per desenvolupar el propi projecte del jove, rebre el consell professional del tutor del projecte i de les empreses que es visiten, amb possibilitat de crear-hi aliances.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix