Es posa en marxa una targeta moneder per a persones amb pocs recursos

L’Ajuntament de Pallejà pretén facilitar l’adquisició d’aliments als ciutadans amb més dificultats que es beneficien de prestacions econòmiques o són usuaris del banc d’aliments.

El consistori baixllobregatí s’ha adherit al conveni entre la Diputació de Barcelona i la Fundació Caixabank per impulsar la targeta moneder al municipi baixllobregatí. Les persones amb menys recursos que actualment es beneficien de prestacions econòmiques o són usuàries del banc d’aliments podran adquirir aliments frescos en els establiments de Pallejà utilitzant una targeta de crèdit.

Aquesta es carregarà cada mes amb una quantitat determinada en funció del que es determini des de Serveis Socials i l’usuari podrà escollir els aliments de la seva preferència dins uns barems establerts. D’aquesta manera, es pretén fomentar l’autonomia i corresponsabilitat de les persones amb menys recursos i desestigmatitzar els beneficiaris d’ajudes econòmiques.

Redacció / Foto: Diputació de Barcelona

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix