Futur incert del dipòsit d’aigua del barri Can Sunyer de Castellví

L’Ajuntament decidirà si cal o no enderrocar-lo després de gastar-se més de 21.000 euros per arreglar les pèrdues que patia. 

El dipòsit del carrer del Montgoi, al barri de Can Sunyer, ha deixat de patir pèrdues d’aigua després que l’Ajuntament de Castellví de Rosanes hi hagi actuat fent-hi un bypass per evitar que l’aigua entri dins d’aquesta instal·lació. L’actuació feta no afecta els domicilis, que seguiran rebent l’aigua amb total normalitat. Ara caldrà inspeccionar per dins el dipòsit per avaluar-ne l’estat i decidir les posteriors actuacions a fer.

Els treballs d’aquesta primera fase d’actuació en el dipòsit del carrer del Montgoi van començar a finals del 2015. El bypass ja és operatiu i aquesta setmana s’estan enllestint petits treballs de condicionament a l’espai on s’ha actuat. L’obra feta ha consistit en la realització de l’esmentat bypass, la connexió d’un grup de bombeig, la instal·lació d’un variador de freqüència i la col·locació d’una vàlvula reguladora de la pressió. El pressupost aprovat per aquestes actuacions, realitzades per l’empresa Sorea, ascendeix als 21.208,59 euros.

Properament, s’avaluarà l’estat del dipòsit i es decidirà si cal o no enderrocar-lo. Per fer front a l’actuació de bypass, el passat mes de novembre es va aprovar una modificació pressupostària amb caràcter d’urgència. L’actual regidor d’Urbanisme, José Cara, va lamentar en explicar la modificació pressupostària que es duia llavors a terme que malgrat que les pèrdues en aquest dipòsit (imatge) feia més de dos anys que es produïen, i que els veïns n’havien alertat, l’Ajuntament no hagués pres llavors cap mesura al respecte.

Redacció / Fotos: Ajuntament de Castellví de Rosanes

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix