Comença la segona fase de les obres del passeig de Ponent de Viladecans

Imprimeix

Allargarà la rambla per a vianants que unirà Viladecans amb Gavà a través del barri de Can Sellarès.

Han començat les obres d'un nou tram de 45 metres de longitud del passeig de Ponent. Es tracta de la tercera fase d'un projecte que va començar el 2011 i que preveu crear una rambla per a vianants de gairebé mig quilòmetre a l'interior del barri de Can Sellarès.

Aquesta actuació elimina una zona sense sortida per a l'estacionament i les maniobres de vehicles per donar continuïtat als 230 metres de passeig que ja s'han construït. Les obres s'han adjudicat a l'empresa Moix, Serveis i Obres per 263.300 euros i es preveu que estiguin enllestides abans d'acabar el mes d'abril.

El nou tram, amb una amplada de 35 metres, eliminarà els obstacles arquitectònics i els racons existents en l'actualitat. El mobiliari urbà, l'enllumenat, el paviment i la vegetació seguiran els mateixos criteris de la resta del passeig, tot i que es crearan parterres especials per mantenir dos arbres singulars existents: un pi i un xiprer. A més, s'incorporarà una zona d'elements esportius per a totes les edats, amb quatre aparells d'activitat física.

 

Redacció / Foto: vipviladecans.cat