Castelldefels acull la Jornada de Formació de Volutaritat contra el càncer

Imprimeix

La trobada aplegarà unes 225 persones d’arreu de Catalunya on hi ha previst la realització de diversos tallers.

Castelldefels acollirà demà dimecres 13 de gener la III Jornada de Formació del Voluntariat que aplegarà un total de 225 persones vingudes de tot Catalunya. El taller que més inscripcions ha rebut ha estat el que ofereix estratègies per afrontar el dol. A banda, també s'impartiran tallers sobre la gestió emocional, el lideratge i treball en equip, la prevenció, les habilitats de comunicació amb adults/adolescents o l'organitzar d'un esdeveniment.

Set-cents voluntaris

L'AECC-Catalunya contra el Càncer ha format un total de 700 voluntaris en tres anys gràcies a les jornades de formació que organitza. El principal objectiu és compartir i actualitzar els coneixements sobre l'entitat, sobre la tasca del voluntariat i sobre les competències en les diferents tasques del voluntari/voluntària.

La sessió, que dura un dia, compta amb un seguit de conferències i, per primera vegada, s'han organitzat 10 tallers en les diferents àrees (testimonial, administratiu, hospitalari i acompanyament) per potenciar uns coneixements més globals amb sessions teòriques i pràctiques.

Redacció / Foto: Arxiu