Detinguts dos joves per un robatori a una dona gran a Esplugues

Imprimeix
Els Mossos d'Esquadra han detingut a dos joves acusats d'un robatori amb intimidació a una dona gran d'Esplugues de Llobregat, segons ha informat la policia catalana en un comunicat.

Els detinguts són Augusto Jesús M.S, de 20 anys, peruà i veí de L'Hospitalet de Llobregat, i un menor d'edat, de 17 anys, de la mateixa nacionalitat i resident a Esplugues. Els fets van succeir divendres passat, 12 d'agost, quan una dona de 81 anys, caminava pel carrer de la Verge de la Mercè, en el barri de Can Vidalet, i va ser assaltada pels dos joves que li van donar una estrabada per a robar-li la cadena d'or que duia al coll. Com a conseqüència dels fets, la senyora va caure a terre i va requerir atenció per part dels serveis mèdics.  Els Mossos d'Esquadra van engegar un operatiu per a localitzar als dos lladres i finalment els van localitzar en un establiment dedicat a la compra i venda d'or en L'Hospitalet, on pretenien vendre la cadena i on van ser detinguts. La policia catalana treballa ara per a relacionar als dos lladres amb altres robatoris similars registrats durant els passats dies en aquesta zona confrontant entre L'Hospitalet i Esplugues. Després de passar a la disposició del jutge, Augusto  Jesús  M.S ha quedat en llibertat amb càrrecs i el menor d'edat ha ingressat en un centre de menors.

Els robatoris a persones grans amb el mètode de l’estrabada s’ha incrementat notablement en els darrers temps, segons fonts policials.

Ramon Cervera