Detinguts dos joves per un robatori a una dona gran a Esplugues

Els Mossos d'Esquadra han detingut a dos joves acusats d'un robatori amb intimidació a una dona gran d'Esplugues de Llobregat, segons ha informat la policia catalana en un comunicat.

Els detinguts són Augusto Jesús M.S, de 20 anys, peruà i veí de L'Hospitalet de Llobregat, i un menor d'edat, de 17 anys, de la mateixa nacionalitat i resident a Esplugues. Els fets van succeir divendres passat, 12 d'agost, quan una dona de 81 anys, caminava pel carrer de la Verge de la Mercè, en el barri de Can Vidalet, i va ser assaltada pels dos joves que li van donar una estrabada per a robar-li la cadena d'or que duia al coll. Com a conseqüència dels fets, la senyora va caure a terre i va requerir atenció per part dels serveis mèdics.  Els Mossos d'Esquadra van engegar un operatiu per a localitzar als dos lladres i finalment els van localitzar en un establiment dedicat a la compra i venda d'or en L'Hospitalet, on pretenien vendre la cadena i on van ser detinguts. La policia catalana treballa ara per a relacionar als dos lladres amb altres robatoris similars registrats durant els passats dies en aquesta zona confrontant entre L'Hospitalet i Esplugues. Després de passar a la disposició del jutge, Augusto  Jesús  M.S ha quedat en llibertat amb càrrecs i el menor d'edat ha ingressat en un centre de menors.

Els robatoris a persones grans amb el mètode de l’estrabada s’ha incrementat notablement en els darrers temps, segons fonts policials.

Ramon Cervera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix