L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat s’adhereix a la xarxa RESCAT

Imprimeix

El conveni permet estar connectat amb els cossos de gestió d’emergències i inclou la integració als programaris SIPCAT i SIP, d'on obtindrà informació dels Mossos i el Departament d’Interior.

L’alcalde de Torrelles de Llobregat, Ferran Puig, va signar aquesta setmana un conveni amb el conseller d’Interior, Jordi Jané, pel qual el municipi s’adhereix a la xarxa RESCAT de Radiocomunicacions d’Emergències i Seguretat de Catalunya. Aquesta xarxa és la utilitzada per tots els cossos de gestió d’emergències de Catalunya per comunicar-se entre ells i és fiable i robusta, ja que no se satura per trucades de mòbil i resisteix encara que manqui el subministrament elèctric. Així, el municipi estarà connectat amb el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya en cas d’emergències.

A més, la Policia Local s’ha integrat al programari SIPCAT, que la connecta amb els sistemes d’informació dels Mossos d’Esquadra i el telèfon d’emergències; i al SIP, que els dóna accés a les dades de caràcter personal dels fitxers policials del Departament d’Interior.

Redacció / Foto: Ajuntament de Torrelles de Llobregat