Empreses castellvinenques, al costat de les famílies amb dificultats

Imprimeix

Han recollit aliments de Nadal que es distribuiran entre les persones ateses per l’Ajuntament juntament amb els productes de primera necessitat del programa d’ajuda alimentària.

Les empreses Metarom i Termotec, del polígon industrial Rosanes, i els seus treballadors i treballadores han lliurat als Serveis Socials municipals aliments de Nadal per a les famílies de Castellví que passen per una situació de dificultat. Aquests productes nadalencs es repartiran entre les famílies ateses per Serveis Socials juntament amb els aliments de primera necessitat. Els aliments nadalencs lliurats provenen de la recollida solidària que l’associació empresarial del polígon Rosanes (AEPIR), en coordinació amb Serveis Socials, ha impulsat entre les empreses de la zona. Aquesta acció solidària de les empreses del polígon i els seus treballadors és la tercera que ha tingut lloc en el darrer any.

Dos lots

L’Ajuntament de Castellví inicia aquesta setmana la distribució del segon lot d’aliments bàsics del programa d’ajuda alimentària a les persones més desafavorides. Cada família rebrà aliments de primera necessitat provinents del programa d’ajuda, i aquests es complementaran amb diferents productes de Nadal provinents de la recollida solidària de les empreses del polígon.

A l’estiu, Castellví va rebre el primer lot de productes bàsics del programa d’ajuda alimentària, després que s’aprovés la proposta local de distribució que l’Ajuntament va cursar davant del ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient a través de la Creu Roja.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes