El Papiol s’afegeix a la coordinadora creada contra els desnonaments

Imprimeix

Així es va aprovar en el darrer Ple municipal per unanimitat per la qual cosa el municipi participarà com ho fa Martorell, Esparreguera, Olesa, Collbató, Abrera, Sant Andreu de la Barca, Molins de Rei i Sant Esteve Sesrovires.

El passat mes de setembre, la PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca) i vuit ajuntaments del Baix Llobregat (Martorell, Esparreguera, Olesa, Abrera, Collbató, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires i Molins de Rei) van crear una xarxa per fer un front comú i negociar amb més força amb els creditors perquè les famílies que deuen la hipoteca no es quedin sense sostre. Alhora, treballen perquè se sancioni els bancs amb habitatges buits. Ara s’ha afegit l’Ajuntament del Papiol tal com es va ratificar en el darrer Ple municipal.

D’altra banda, el Ple també va aprovar per unanimitat una altra moció per donar suport a la proposta de la PHA per exigir una nova llei que reguli el dret a l’habitatge i que inclogui mesures com la dació en pagament retroactiva i condonació del deute o que impedeixin els talls de subministraments bàsics d’aigua, llum i gas de les persones i unitats familiars que no puguin assumir els deutes.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi