Salut concedeix l'acreditació Amed al complex assistencial Benito Menni

Imprimeix

El complex assistencial de Sant Boi de Llobregat promourà l’alimentació mediterrània.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha lliurat avui l’acreditació Amed al menjador laboral del complex assistencial Benito Menni de Sant Boi de Llobregat. Aquesta distinció identifica els establiments que promouen l’alimentació mediterrània. El cap de servei de l’ASPCAT al Baix Llobregat, Fernando Girón, ha entregat l’acreditació al gerent de l’empresa de restauració COMERTEL, Francesc Vidal, i al director gerent del complex assistencial Benito Menni, Joan Orrit.

El complex assistencial Benito Menni ofereix servei de menjador a 250 treballadors, que diàriament poden gaudir d’àpats mediterranis. Paral·lelament, du a terme diferents iniciatives amb la finalitat de promoure la salut entre els seus empleats com ara el foment de l’ús de les escales com a recurs per incrementar l’activitat física o bé l’adhesió a la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum per fomentar també la deshabituació del tabac. L’entrega de l’acreditació Amed és una acció més per promoure la salut entre els treballadors i també té previst fer altres accions com, per exemple, la revisió de les màquines expenedores d’aliments per millorar-ne l’oferta.

A Sant Boi de Llobregat hi ha quatre centres sanitaris que disposen de l’acreditació Amed amb capacitat per oferir diàriament àpats mediterranis a gairebé 1.000 comensals.

Redacció / Foto: Generalitat de Catalunya