Demà se celebrarà l’Assemblea Jove de Participació a Pallejà

Imprimeix

Els nois i noies de més de 15 anys poden aportar les seves propostes sobre la Festa Major de Santa Eulàlia i el pressupost participatiu de Joventut.

Els joves pallejanencs de més de 15 anys estan cridats, demà dijous 10 de desembre, a la segona Assemblea Jove de Participació, que promou l’Ajuntament. A partir de les 19 hores de la tarda, al Jovespai de Pallejà, s’obrirà un debat perquè tothom pugui aportar les seves propostes sobre la Festa Major de Santa Eulàlia i el pressupost participatiu de Joventut.

A més, durant l’assemblea jove també hi haurà obertes les inscripcions en les activitats de Nadal i es podrà visitar l’exposició de l’activitat realitzada per la comissió jove del Castahalloween i pel grup de joves la Batalla de Gallos.

La primera edició de l’Assemblea jove de participació es va celebrar el passat 8 d’octubre. Les trobades persegueixen l’objectiu de fomentar la participació dels joves en el desenvolupament de les polítiques locals del seu grup d’edat, a més de dissenyar el programa d’activitats que es duen a terme al municipi.

Redacció / Foto: Jovespai Pallejà