Rècord de recaptació amb la campanya “Posa’t la gorra” a Molins de Rei

Es van aconseguir 32.516,20 € que es donaran a AFANOC, associació formada per pares, amics i familiars de nenes i nens afectats per càncer que treballa per cercar solucions per al conjunt de trastorns que envolten aquesta malaltia.

Les diferents activitats solidàries contra el càncer infantil (zumba, tast solidari i festa al pati de l’escola Palau) realitzades a Molins de Rei i emmarcades en la campanya “Posa’t la gorra” han permès recaptar la xifra històrica de 32.516,20 euros. Una xifra que encara podria pujar fins al llindar dels 35.000 euros si es venen tots els calendaris editats conjuntament amb la Guàrdia Urbana. El seu principal objectiu va ser recollir diners per destinar-los a la remodelació de la sala de jocs i la planta d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

La xifra dobla la recaptació de l’any anterior, que va ser de 17.212 euros i que també havia estat màxim històric. Una vegada més l’activitat que va permetre una recaptació més gran de diners va ser la subhasta d’objectes de personatges famosos. Una samarreta del Barça signada per Andrés Iniesta i una altra del Chelsea signada pel que fou veí de Molins de Rei, Pedro Rodríguez, van ser els objectes més ben valorats.

La campanya Posa’t la gorra està organitzada per una comissió formada per AFANOC, l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei i l’Ajuntament de Molins de Rei i la col·laboració de l’Associació Molinenca de Tast, l’Associació Esportiva Molins i persones a títol individual.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix