Correrà 24 hores seguides sobre una cinta de gimnàs

Imprimeix

El repte del papiolenc Fran Martínez està emmarcat dins de les activitats programades al municipi baixllobregatí amb motiu de La Marató de TV3.

De les moltes activitats programades per la Marató de TV3 al Papiol i a la resta de Catalunya, que enguany està dedicada a les malalties metabòliques com la diabetis i l’obesitat, hi ha un repte esportiu ben curiós protagonitzat per en Fran Martínez. I és que el papiolenc de 40 anys i soci del CEM El Papiol correrà durant 24 hores sense parar damunt d’una cinta de gimnàs. Segons explica només vol “cridar l’atenció de la gent perquè participi en totes les activitats que hi haurà durant quatre dies al municipi."

Podran acompanyar-lo

Al pati de l’escola Pau Vila, al costat de Fran Martínez, s’instal·laran dues cintes més perquè tothom que vulgui pugui córrer una estona amb ell, a canvi d’un donatiu que destinarà a la causa de La Marató.

El papiolenc començarà a córrer a les 13 h del dia 12, i no pararà fins a les 13 hores de l’endemà. L’objectiu és no baixar de la cinta durant aquestes 24 hores, tret, dels descansos de cinc minuts que farà de tant en tant per menjar o anar al lavabo.

Redacció / Foto: Facebook Fran Martínez