Condicionen les vores del camí rural que va a Corbera de Llobregat

Imprimeix

L’actuació de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca forma part del Pla de Prevenció municipal d’Incendis Forestals del municipi baixllobregatí.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l’ADF Massís de l’Ordal, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha netejat les vores del camí rural que comunica la ciutat amb Corbera de Llobregat. L’actuació ha consistit en tallar la vegetació de les vores, que dificultava la visibilitat dels conductors, especialment en alguns revolts del traçat i que es tractava bàsicament de canyes. La mesura està contemplada en el Pla de Prevenció municipal d’Incendis Forestals de Sant Andreu de la Barca, i la seva execució s’ha fet amb finançament de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Sant Andreu.

Tot i que l’Ajuntament no té l’obligació legal de mantenir net el camí rural, ja que no és de la seva propietat, s’ha realitzat l’actuació per minimitzar el risc d’accidents per poca visibilitat, i per prevenir incendis forestals que es poden iniciar a les vores del camí, per causa de la vegetació seca que s’hi acumula.

Arranjament

Una altra actuació que s’ha realitzat dins el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals és l’arranjament del camí antic de Martorell en el seu tram que va des de la Carretera de Corbera fins al trencall del camí que va  fins al capdamunt de l’Avinguda del Bosc. En aquest cas, l’actuació ha consistit a adequar el camí, arranjant el ferm o evitant l’acumulació d’aigua, per facilitar el pas dels mitjans d’extinció en cas d’incendi forestal.

 

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Andreu Barca