L'Aeroport modifica la designació de les portes d'embarcament de la terminal T2

Imprimeix

La mesura, que es troba dins del Pla de Qualitat, facilitarà al passatger el moviment per la terminal i homogeneïtzarà la nomenclatura entre les dues terminals.

Les zones i portes d'embarcament de la terminal T2 de l'Aeroport de Barcelona-el Prat tenen una nova designació a partir d'avui. El canvi pretén facilitar al passatger un moviment més intuïtiu per la zona d'embarcament, a més d'homogeneïtzar la denominació entre les dues terminals.

Fins al moment, la zona d'embarcament de la T2 es divideix en mòduls de l'1 al 5 i les portes tenen una numeració correlativa. Després del canvi, cada zona d'embarcament es denomina amb una lletra i un color específic i cada porta amb una lletra i un número correlatiu. Es tracta del mateix criteri de zonificació que s'utilitza a la terminal T1.Per a la realització d'aquest canvi s'han actualitzat prop de 600 senyals de tota la terminal, el que ha suposat una inversió aproximada de 250.000 euros.

Aquesta acció s'emmarca dins d'un pla de qualitat que està duent a terme l'Aeroport de Barcelona-el Prat que pretén millorar l'experiència del passatger al seu pas per les instal·lacions aeroportuàries. Dins d'aquest pla s'han dut a terme, entre d'altres actuacions, la creació d'un filtre específic per a famílies; l'Aena Club Client dirigit als passatgers de l'Aeroport; la millora del servei d'atenció a Persones amb Mobilitat Reduïda amb la introducció d'un vehicle de transport; el servei d'auto facturació d'equipatge, denominat Self Bag Drop; el carril d'accés ràpid a la zona d'embarcament de la T2 i el control automàtic de passaports ABC.

Redacció / Foto: La Xarxa