Sant Andreu ensenya a fer guarniments nadalencs amb materials reciclats

Imprimeix

També es fa un taller per aprendre a fer bijuteria i reparar el nostre ordinador.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha organitzat un taller per aprendre a fer guarniments nadalencs a partir de materials reciclats. El taller tindrà lloc el 26 de novembre i està en el marc de l’agenda d’activitats de la 26a Festa del Medi Ambient i la Setmana de la Prevenció de Residus, que coincideix amb la Festa de Sant Andreu. L’objectiu és tenir idees per transformar objectes que tenim per casa i que ja no fem servir en guarniments i decoració per Nadal.

Amb aquest mateix objectiu s’ha organitzat un altre taller per aprendre a fer bijuteria amb materials reciclats i aprofitar, per exemple ampolles de plàstic, càpsules de cafè o pedaços de roba en penjolls, arracades, polseres o agulles de pit.

Coincidint amb la Festa del Medi Ambient i la Setmana de la Prevenció de Residus s’ha previst un tercer taller per adquirir els coneixements bàsics pel manteniment del nostre ordinador. Els assistents podran aprendre a fer unes petites reparacions i accions de manteniment bàsic de l’aparell, que allargaran la seva vida útil i, per tant, tardarem més temps a haver-lo de substituir per un altre de nou, amb el conseqüent estalvi econòmic i de recursos naturals.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca