L’Ajuntament de Torrelles vol engegar dos projectes al barri de Cesalpina

Posarà en marxa un procés participatiu per a conèixer l’opinió dels veïns, ja que pretenen millorar la mobilitat a peu i crear un nou parc.

L’Ajuntament de Torrelles de Llobregat iniciarà el pròxim 21 de novembre un procés participatiu que pretén conèixer l’opinió dels veïns i veïnes sobre dos projectes que es volen dur a terme al barri de Cesalpina. El primer vol facilitar la mobilitat a peu i preveu crear un nou itinerari que permetrà superar els pendents i connectar diversos carrers entre sí. El segon projecte consisteix en la construcció d’un nou parc que comptarà amb diversos serveis. En aquest procés, que finalitzarà al mes d’abril del 2016, hi poden participar tots els veïns i veïnes del barri però també qualsevol ciutadà de Torrelles de Llobregat.

El primer taller es farà el pròxim dissabte dia 21 de novembre. El programa preveu una petita presentació institucional que anirà a càrrec de l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig. Posteriorment s’explicaran les actuacions que es volen desenvolupar al veïnat i es debatrà amb els assistents sobre l’avantprojecte de mobilitat a peu. Durant la jornada hi haurà xocolatada, inflables i animació per als més petits. Les famílies tindran la possibilitat de deixar als infants amb monitors especialitzats.

Redacció / Foto: Habitalia

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
164

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix