La Caixa paga part de la despesa de l’Ajuntament per l’explosió de Begues

Imprimeix

L'Ajuntament rep una aportació de de 15.000 euros per a sufragar la despesa assumida per l'explosió al carrer Major.

L'Ajuntament de Begues ha comptabilitzat, fins al moment, una despesa del fons municipal de 50.000 euros que ha estat necessari dedicar a combatre els efectes de la deflagració que va tenir lloc al carrer Major el passat 26 de juliol.

L'Obra Social "la Caixa" ha volgut sumar-se a la crida que va fer l’Ajuntament perquè diferents administracions i entitats poguessin col·laborar en les despeses públiques. Així, l’entitat bancària ha realitzat una donació de 15.000 € que aniran dedicats a pal·liar en part la despesa que l'explosió provocava a les arques públiques.

Investigació privada i acusació particular

Pel que fa a la resta d'actuacions desenvolupades recentment per l'Ajuntament de Begues en relació a l'explosió destaca la voluntat manifestada de sumar-se a la investigació privada que han iniciat diversos particulars i d'ampliar-la amb una investigació pericial. Aquesta decisió ha estat presa un cop es tancava la investigació de Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat sense que hagi estat possible determinar les causes exactes. Paral·lelament s'ha pres la decisió que l'Ajuntament es personarà com a acusació particular en el judici que es pugui dur a terme.

Redacció / Foto: Ajuntament de Begues