Acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Castellví i l’Associació de Voluntaris

Tindrà un any de vigència i és prorrogable per períodes de la mateixa durada si les dues parts tenen voluntat de donar continuïtat al conveni.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes van signar un conveni de col·laboració amb l’Associació de voluntaris de protecció civil de Castellví de Rosanes. A través d’aquest document, el consistori baixllobregatí reconeix aquesta entitat com l’única associació vinculada al municipi en matèria de protecció civil. En el conveni es regulen els compromisos de l’Ajuntament vers l’associació i de l’associació vers l’Ajuntament, i en ell queden definides les tasques en què pot participar l’Associació de voluntaris de protecció civil.

El conveni va ser aprovat per unanimitat del Ple i va ser rubricat per l’alcalde de Castellví de Rosanes, Joan Carles Almirall, i el president de l’entitat, Rufino Martín. El conveni ara signat té una vigència d’un any i és prorrogable per períodes de la mateixa durada si les dues parts no expressen el contrari. Segons explica l’alcalde “aquest és un pas més per tenir protecció civil al municipi. Un cop aprovada, faltarà que els voluntaris, per exercir, facin els cursos pertinents”.

L’Associació de voluntaris de protecció civil és una entitat sense afany de lucre oberta a totes les persones del municipi que estiguin interessades en ser-ne sòcies. Les persones que s’inscriguin a l’associació no podran dur a terme automàticament les tasques de protecció civil incloses en el conveni, sinó que caldrà que passin abans els preceptius cursos de formació, d’acord amb la normativa vigent en matèria de Protecció Civil a Catalunya. L’entitat està en procés per inscriure’s al registre especial de la direcció general de Protecció Civil de Catalunya.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix