El programa SantboiSà es posa en marxa per afavorir hàbits saludables

Imprimeix

Les accions van adreçades als nens i nenes de 0 a 12 anys, als seus pares i mares, a les seves famílies així com a les persones implicades en l’educació integral de l’infant.

 

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat té com a objectiu desenvolupar durant els pròxims anys una sèrie d’accions centrades en l’adquisició i potenciació dels hàbits saludables. Així, el consistori ha endegat el programa SantboiSà, quedesenvoluparà durant els pròxims anys (2015-2018) tota una sèrie d'accions.

Unes accions que van adreçades als nens i nenes de 0 a 12 anys, als seus pares i mares i a les seves famílies, a les persones implicades en l'educació integral de l'infant: educadors/ores, mestres, monitors/ores esportius i de lleure infantil, i a la població en general. Una d'elles, que s'està portant a terme des de fa un temps, és la d'intentar minvar els efectes de l'obesitat infantil i millorar l'estat de salut en general dels infants i de les seves famílies.

A més, el consistori municipal també té previst realitzar accions que ajudin a millorar i potenciar uns hàbits més saludables, de les quals podran gaudir a l'escola, club esportiu, esplai o centre obert i en altres espais a la ciutat com ara els mercats municipals. Així, s'organitzaran tallers d'alimentació i cuina sana, xerrades d'hàbits saludables, jornades d'activitats física variades i jornades per a professionals del món de l'esport, l'educació i la salut del municipi.

Redacció / Foto: Arxiu