Deu desfibril·ladors protegiran la ciutat de Gavà

Imprimeix

L’Ajuntament els ha instal·lat en diferents equipaments públics amb l’objectiu de reduir el risc de patir una aturada cardíaca.

Gavà compta amb un total de deu desfibril·ladors situats en diferents equipaments de la ciutat per poder actuar amb rapidesa davant d’una situació de risc cardiovascular. L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha visitat avui el camp de futbol de Can Tintorer, on s’instal·la un dels desfibril·ladors i ha destacat que la iniciativa té com a objectiu “fer de Gavà una ciutat cardioprotegida” i ha afegit que “s’ha constatat que aquests aparells salven vides i, per això, els hem instal·lat als equipaments municipals. Una La instal·lació que complementarem amb una formació d’una cinquantena de treballadors i treballadores municipals i de representants de diferents clubs esportius de la ciutat.”

Sessió informativa

El pròxim 20 de novembre s’ha organitzat una sessió informativa on s’ensenyarà com utilitzar el desfibril·lador a més de donar instruccions sobre tècniques de reanimació cardiopulmonar. Es preveuen realitzar altres sessions adreçades adreçades a més entitats de caràcter esportiu o cultural.

Els aparells s’ubiquen en els equipaments esportius municipals, equipaments culturals, així com a l’edifici de l’Ajuntament i a la Comissaria de la Policia Municipal. En concret, els espais cardioprotegits són: l’Escola municipal Maria Felip, la Biblioteca Josep Soler Vidal, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, l’Estadi Municipal la Bòbila, el Pavelló Jacme March, les Instal·lacions esportives de Can Torelló, el Camp de futbol de Can Tintorer, l’Auditori Maragall, l’Ajuntament de Gavà i la Comissaria de la Policia Municipal.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà