L’Ajuntament de Castelldefels renuncia a fer un tercer ambulatori

Imprimeix

Ha descartat la seva construcció al solar de Vista Alegre i ha iniciat un procés participatiu perquè el veïnat opini sobre quin ha de ser l’equipament necessari a l’emplaçament.

L’Ajuntament de Castelldefels ha descartat definitivament un tercer centre sanitari públic en el municipi que s’havia de construir en un solar al barri de Vista Alegre que ocupaven els antics habitatges del professorat de l’escola Vista Alegre. El consistori considera que el tercer ambulatori és necessari però entén que l’emplaçament anunciat no era l’adequat.

El consistori, a més, ha iniciat un procés de participació -dut a terme fa uns mesos- amb l'objectiu que el veïnat es pronunciï sobre quin tipus d'equipament creu que hauria d'aixecar-se en el solar. Per a això s'ha editat un imprès que informa sobre les diferents possibilitats. A aquestes opcions se sumen les proposades pels veïns i veïnes, sempre que, segons fonts municipals aquestes idees sigui possible dur-les a terme, tinguin viabilitat. Els impresos que es distribuiran al barri incorporaran una papereta que recollirà aquestes quatre o cinc propostes, entre les quals cada participant haurà de pronunciar-se. Recollides les opinions, aquestes es donaran a conèixer en una nova reunió amb la qual culminarà el procés participatiu. 

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels