Una càmera controlarà l’accés al carrer Carril de Molins de Rei

S’ha instal·lat com a prova pilot i comptabilitzarà els vehicles que passen pel tram comprès entre la plaça de l’Estació i la plaça de la Creu.

Amb l’objectiu de millorar la convivència entre vianants, vehicles i activitats comercials funciona, des d’aquest dilluns i durant sis mesos, una càmera que comprovarà i controlarà l’accés de vehicles al carrer Carril. Concretament s’ha instal·lat una càmera a la plaça de l’Estació que comptabilitzarà els vehicles que passen pel tram comprès entre la plaça de l’Estació i la plaça de la Creu.

La càmera, que està com a prova pilot, permetrà comprovar el volum de vehicles que circula pel carrer Carril. El projecte preveu tres fases d’implantació. La primera tindrà una durada aproximada d’un mes i servirà per comptabilitzar el número de vehicles que passen pel carrer, i actualitzar així les dades recollides l’any 2013. A partir de llavors, i durant un altre mes, es començaran a captar imatges de les matrícules de vehicles que passin per aquest punt i s’enviaran avisos a aquells vehicles que passin en horari no permès i no estiguin autoritzats. A partir de mitjans de gener es procedirà a sancionar a aquells vehicles que no estiguin autoritzats i que circulin en horari no permès.

No registra imatges

Cal destacar que la càmera instal·lada no enregistra imatges. Només fa fotografies de la matrícula dels vehicles i ni tan sols pot captar imatges de les cares de la gent que passi pel carrer.

Aquest projecte ha estat àmpliament treballat i consensuat amb els veïns i comerciants de la zona. Cal destacar que aquest tram del carrer Carril es fa servir anualment per unes 300.000 persones que caminen cap a l’estació de Rodalies i forma part de la xarxa principal de vianants que es va aprovar en el Pla de mobilitat urbana.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix